Kezdőoldal Hírek Friss hírek Autómentes Nap Hajdúböszörményben
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Autómentes Nap Hajdúböszörményben
2016. szeptember 23. péntek, 15:39

Hajdúböszörményben is megrendezésre került szeptember 22-én az Autómentes Nap a város központjában, melyen Egyesületünk, a Zöld Kör idén is részt vett „zöld” programjaival. A nagyszámú érdeklődő többféle program közül is választhatott. A fiatalabb korosztály az ökojátszóházat és a játékos feladatokat élvezte nagyon, de a vállalkozó kedvűek megpróbálkoztak az Autómentes Nap témájához kapcsolódó totó kitöltésével is.

 

A legügyesebbek Hajdúböszörmény és környéke növény-, illetve állatvilágát bemutató képeslapot, újrapapír füzetet kaptak jutalmul. A felnőttek részére lehetőség volt ökolábnyomuk kiszámolására, illetve a környezetbarát életmód tudnivalóit bemutató kiadványokkal gazdagodhattak. Emellett a kiállított tablókon megismerhették a hulladékhasznosítás és a szelektív hulladékgyűjtés lépéseit. A kissé változékony időjárás ellenére sokan kilátogattak környezetvédelmi szemléletformáló programjainkra, melyen reméljük jövőre is részt vehetünk majd.

 

 

"A pályázat a Zöld Kör működési költségeinek finanszírozására c. program a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg".

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.