Kezdőoldal Hírek Friss hírek Napos sajtóreggeli Miskolcon
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Napos sajtóreggeli Miskolcon
2011. május 01. vasárnap, 07:42

Már nyolcadik éve szerveznek a miskolci zöld szervezetek sajtóreggeliket Miskolcon. A helyi média munkatársai május 29-én a biopiacról érkezett friss finomságok mellé bőven kaptak friss híreket is, többek között a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának országos Napos Napok kampányának helyi eseményeiről. Ezt az indokolja, hogy ezidáig Miskolcról regisztrálták  a legtöbb Napos Napok eseményt a www.naposnapok.hu honlapon, amelyet május 5-12 között rendeznek a napenergia felhasználás népszerűsítése érdekében.

A helyi rendezvények szervezésére invitáló országos felhívásra ugyanis Miskolcról már csaknem tucatnyi eseményt jeleztek.

Így példul május 5-én, a kampány megnyitóján az Ökológiai Intézet Alaíptvány munkatársai a Szinva teraszra invitálják a miskolciakat, ahol napenergiás eszközöket mutatnak be, utcai társasjátékot, lakossági tanácsadást szerveznek a témakörben. Ezt követően családi nap, előadások és bemutatók várják a lakosokat és az intézmények képviselőit. Részletesebb információk: www.naposnapok.hu

 

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.