Kezdőoldal Hírek Friss hírek Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs”
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs”
2010. november 02. kedd, 07:30

A felelősséget vállalók találkozója

Konferencia és kiállítás

2010. november 18-19. (csütörtök–péntek), Balatonalmádi, Hotel Ramada

A kétnapos, kiállítással egybekötött konferencia a fenntartható fejlődésért tevő, cselekvő, felelősen gondolkodó és élő emberek, cégek, szervezetek évről évre visszatérő találkozója kíván lenni.  Az 1992-es rioi Nyilatkozat és a 2002-es johanessburgi Fenntartható Fejlődési Világtalálkozó után, a fenntarthatósági  világ csúcstalálkozó 2012-es eseménye előtt az Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” konferencia a hazai  szereplőket hívja egybe, számvetésre és jövőkép megrajzolására.

A széles körű társadalmi párbeszéd célja: egybegyűjteni a fenntartható fejlődés érdekkörébe tartozó gondolatokat, tetteket, cselekedeteket, a fenntarthatóság teljes körű megértése, a fenntartható fejlődésért munkálkodók eredményeinek összefűzése, az egyén és a különböző csoportosulások felelősségének tudatosítása érdekében. Fontos küldetése: a konferencián létrejött tudások megőrzése, a széles nyilvánosság felé közvetítése. Tehát a társadalom szereplői felelősségérzetének erősítése.

Előadóink közül néhányan: Bencsik János energiaügyi államtitkár, Láng István akadémikus, Hámori Balázs egyetemi tanár, Müller Péter író, Juhász Árpád geológus, Gyulai Iván ökológus.

Részvétel akár 30% kedvezménnyel!

Jöjjön el Ön is! Legyen tevékeny, cselekvő előmozdítója a hazai társadalom és gazdaság

fenntartható fejlődési pályára állásának!

Részletes tematika, regisztráció: www.fenntarthatosagicsucs.hu, www.piacesprofit.hu

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.