Kezdőoldal Hírek Friss hírek Esztergomiak zöldítik a Múzeumok Őszi Fesztiválját
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Esztergomiak zöldítik a Múzeumok Őszi Fesztiválját
2009. szeptember 15. kedd, 07:03
Október 17-én 10 és 15 óra között az Erzsébet parkban a Múzeumok Őszi Fesztiválján ingyenes környezeti tanácsadással, ökolábnyom-számítással és a háztartási vegyiáruk, mosószerek, eldobható pelenkák, vízpazarló csaptelepek, klórozott, színezett papírtermékek és más hétköznap használatos dolgok zöldebb alternatíváiból ismertetővel vár minden érdeklődőt az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület.

Szeretne csökkenteni ökológiai lábnyomán, de nem tudja, hol kezdje? Szeretné tudni, hogy milyen életviteli változással vagy pici praktikával mekkora energiamegtakarítást érhet el? Miért jó a zöldtető és mire lehet használni az esővizet? Hogyan takarékoskodhatunk vízzel és milyen vízszennyezőktől kell tartani? Hogyan mossunk környezetbarát módon? Csapvizet vagy közúton utaztatott francia gleccservizet igyunk? Ha kérdése van, tegye fel a környezeti tanácsadó sátorban. Hozzon vízmintát kerti kútjából és bevizsgáljuk a kémhatását, nitrát tartalmát, keménységét!

Az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület rendezvénye a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának (KÖTHÁLÓ) a “lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok hatékonyságának növelése érdekében" című, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektjének része.

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.