Kezdőoldal Hírek Friss hírek Verespataki településrendezési terv környezeti jelentés nyilvános vitájának újabb idpontja
angol német orosz román spanyol

Ajánljuk

Verespataki településrendezési terv környezeti jelentés nyilvános vitájának újabb idpontja
2009. február 03. kedd, 15:30
A román Környezetvédelmi és Fenntartható Fejldési Minisztérium kérésére közétesszük az SC Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) közérdek közleményét az
  • 2009. március 30-án Verespatakon (Rosia Montana);
  • 2009. március 31-én Topánfalván (Campeni);
  • 2009. április 2-án Bucsumon (Bucium);
  • 2009. április 3-án Abrudbányán (Abrud)

tartandó nyilvános vitákról, amelyek tárgya a verespataki iparfejlesztési övezet módosított településrendezési tervérl készített környezeti jelentése.

A nyilvános vitán való részvételhez elzetes regisztráció szükséges, melyet közvetlenül a román Környezetvédelmi és Fenntartható Fejldési Minisztériumnál a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címeken kell megtenni angol vagy román nyelven 2009. március 15-ig. A regisztrációban, kérjük, megadni a részt venni kívánó személy vagy szervezet nevét és címét, illetve székhelyét.

A településrendezési terv módosítására és a környezeti jelentésre észrevétel tehet az RMGC közleményében megadott módon.

A közlemény magyar és angol nyelv változatai, településrendezési terv angol nyelv teljes szövege, magyar nyelv összefoglalója, valamint a környezeti jelentés angol és magyar nyelv változatai és a hivatalos magyar álláspont a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium honlapján található tájékoztatóhoz csatlakozó dokumentumokból érhetk el

Közlemény letöltése (.pdf)
English (.pdf)

 

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.