Kezdőoldal Hírek Friss hírek A Csalán is zöldített a várpalotai Zöld Expón
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

A Csalán is zöldített a várpalotai Zöld Expón
2009. június 17. szerda, 09:48
A hétvégén megrendezett várpalotai Zöld Expón a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület is zöldítette a kiállítók sorát. Környezeti tanácsadó sátrukkal ezúttal ökolábnyom számítást, illetve környezetbarát termékek népszerűsítését vállalták.

A Csalán Egyesület Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata sátrával a Zöld Expo szombati forgatagában találkozhattak a Thury-vár környékén sétáló várpalotaiak. Volt, aki tudatosan közelítette meg a várárkot, de voltak olyanok is, akik szombat délutáni sziesztájukat eltöltendő sétáltak a várat körülölelő parkban, ahol sok érdekes, a környezetvédelemmel és alternatív energiagazdálkodással pozitív kapcsolatban álló előadók, mezőgazdasági, építőipari és épületgépészeti kiállítók, kézművesek, vendéglátósok és vásározók kavalkádjában találták magukat, akik mellesleg hálózati villamos energia, kőolaj és földgáz származékok használata nélkül vettek részt T.E.M.A. Magyarország által szervezett háromnapos rendezvényen.

Csalán stand a Zöld Expon
Csalán stand a Zöld Expon
 
„Az ökolábnyom számítást követően a sátrunknál helyet foglaló emberek nem álltak fel azonnal, ellenkezőleg: nagy érdeklődést mutattak a Csalán Egyesület tevékenysége iránt. Így sok érdeklődővel beszélgettem a háztartásukban megvalósítható környezettudatos életmódról, a környezetbarát tisztítószerek adta lehetőségekről, valamint folyamatban lévő programjainkról.” – mondta Dr. Szalay Tímea elnök.

A Csalán Egyesület rendezvényre való kitelepülése a Norvég Civil Társadalmi Alap támogatásával jöhetett létre.
 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.