Kezdőoldal Hírek Friss hírek Autómentes Nap Miskolcon is
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Autómentes Nap Miskolcon is
2009. szeptember 09. szerda, 11:50
2009. szeptember 22-én 10-16 óra között, az Európai Autómentes Napon ingyenes környezeti tanácsadással várja az érdeklődőket az Ökológiai Intézet Alapítvány. A Miskolc Városi Szabadidőközpont (Görgey A. u.) előtt a tanácsadó sátorban lesz ökolábnyom számítás, környezetbarát termékek bemutatója, életviteli és energiahatékonysági tanácsadás. Az egész napos eseményen a látogatók részt vehetnek játékos vetélkedőkön, sportrendezvényeken, valamint megismerkedhetnek a környezet védelme érdekében tevékenykedő szervezetekkel is.

Az 1998 óta minden évben megrendezett Autómentes Nap a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti, baleseti és városképi problémákra, a fenntartható, környezet- és emberbarát városi közlekedés előnyeire, a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére hívja fel mind a városlakók, mind a városvezetés figyelmét.

Az Ökológiai Intézet Alapítvány rendezvénye a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának (KÖTHÁLÓ) a “lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok hatékonyságának növelése érdekében" című, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektjének része.

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.