Kezdőoldal Hírek Friss hírek Zöld háztartás, komposztálás
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Zöld háztartás, komposztálás
2009. április 01. szerda, 12:22
Az Ökológiai Intézet Alapítvány környezeti tanácsadó irodája tematikus kampánynapot tart 2009. április 02.-án, csütörtökön 10.00-17.00 között, Miskolcon a Városház téren. A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának tagjaként nyertek finanszírozást a Környezetvédelmi és Energetikai Operatív Programból a rendezvényhez, ahol az utcai standon érdeklődők információkat és kiadványokat kaphatnak a környezetbarát életvitelről, megismerkedhetnek a környezetbarát termékekkel és felhasználási lehetőségeikkel. Kiszámíttathatják ökológiai lábnyomukat, de feliratkozhatnak komposztkeret igénylésére is.
A miskolci komposztálási program egyéb szolgáltatásaival (aprítékoló kölcsönzés, komposzt kert látogatás, komposzt mester képzés) a Zöld Kapcsolat Egyesülettől tudhatnak meg többet a látogatók.
 
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
 
A sajtó képvselőit számára a 12 órás megjelenést javasoljuk, amikoris sor kerül az első a zsázsa tesztes komposzt minősítési verseny eredményhirdetésére, illetve Polgármesteri hivatal által szervezett komposztálási munkacsoport is megtekinti a rendezvényt.
 
Az utcai standolások, az irodai infrastruktúra fejlesztés, az EPEAT gold laptopok beszerzése a KÖTHÁLÓ “lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok hatékonyságának növelése érdekében" című, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektjének részei.
 

További információ:
Kenéz Mónika, környezeti tanácsadó,
Ökológiai Intézet Alapítvány,
3525 Miskolc, Kossuth u. 13.
46/505-077,
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.